Üye Toplam 277 yazı |
|
cagatay54 Yeni Üye Toplam 82 yazı | 08/06/2018 : 22:25:20 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Sakarya | Meslek : İmalat |
ikare Üye Toplam 407 yazı | 09/06/2018 : 01:04:11 Alıntı
Ama eğer destek banka kanalı ile verilen KGF, Faizsiz kredi vs. türden ise banka ortakların da siciline bakar. Çünkü bunlarda alacak yine bankanın alacağı oluyor. Finans Yönetim Denetim Kredi Derecelendirme Kurumsal Yönetim Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Danışmanlık |
yasar5955 Üye Toplam 139 yazı | Kardeşim, sana bunu kim diyorsa yanlış veya yalan diyor. senin bırak icra dosyanı elektirk borcun gecikmiş olsun artık bankaları unut..o dünya bitti. Ben bu konuda Cumhurbaşkanı dahil yazmadığım yer kalmadı.maalesef ülkemiz sicil çöplüğü haline geldi.yapman gereken varlık yönetimleri ile anlaşmak,borçlarını ödemek ve 54 yıl beklemek. Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : İmalat |
tunawa Yeni Üye Toplam 41 yazı | Yerleşim : Türkiye / Istanbul | Meslek : Öğrenci |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |