Yeni Üye Toplam 64 yazı |
|
wiya-gul@hotmai l.com Yeni Üye Toplam 52 yazı | 20/03/2018 : 11:18:58 Alıntı
.eti ertesi gune takamazsin bozulir.bence fazla degil bi biray aperatifcide takil derim.isin icinde cok farkli seyler var.iki yuz elli dedigin rakam inan cok iyi .eger istanbul degilsde anadoluda acacaksan tavuk donerci dahi acsan iki yuz elli sen ne demek biliyon mu?tavuk gogsunun kilosu belli.80gram koysan 20kilo eder.yaninda ayran da illa gier .altin ayakkabiyla gidersin evine.hakkinda hayrli olsun insallah gonlune gore olur gelismeleri yaz Yerleşim : Türkiye / Sakarya | Meslek : Esnaf |
onur60 Yeni Üye Toplam 64 yazı | 20/03/2018 : 15:42:06 Alıntı
GençGirişimci Yerleşim : Türkiye / Sivas | Meslek : Mühendis |
ikare Üye Toplam 407 yazı | 20/03/2018 : 23:35:24 Alıntı
Tavuk döner gibi değil de ızgara yapıp ekmek arası yapılırsa çok kurumaz. Bir de bol yağlı seçerseniz sucuğu kuruma sorunu ortadan kalkar sanırım. Finans Yönetim Denetim Kredi Derecelendirme Kurumsal Yönetim Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Danışmanlık |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |