Yeni Üye Toplam 1 yazı |
|
cevik Yeni Üye Toplam 31 yazı | Kimse senin hayatın için senden iyi kararı veremez. Ben olsam çalıştığım işletmede kendimi daha çok gösterir, daha iyi bir koltuğun teklifini almaya çalışırdım. "Boşversene, Suyun üstünde yürüsen yüzme bilmiyor diyecekler.." Temizlik Otelcilik Yemekçilik Yerleşim : Türkiye / Sivas | Meslek : Esnaf |
akdemirgumruk Yeni Üye Toplam 8 yazı | Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Danışmanlık |
ikare Üye Toplam 407 yazı | 21/02/2018 : 00:34:02 Alıntı
Bahsettiğiniz gibi iyi para kazanmanızın sebebi dürüstlük ve sorumluluklarınızı yerine getirmek ise bu her yerde geçer akçedir. diğer taraftan hangi sektörde ne iş yaptığınızı bilmediğimiz için yorum yapmak çok zor... eskiler der ki "40'ından sonra azanı teneşir paklar" bu şu demektir aslında gençken yaptığınız hataların telafisi olur ancak belli yaştan sonra bazı şeyleri denemeyi bırakın akıldan geçirmek bile zorlaşır. yaşınız genç ise bulunduğunuz sektör gelişime kapalı ise aileniz siz olmadan maddi anlamda çok zorluk çekmeyecekse yabancı dil ve üniversite tahsili iyi bir düşünce. ancak bunu rusya vs. yerine balkanlarda doğu avrupada vs. yapmanız daha iyi olur sanıyorum. yakın zamanda ab'ye girmesi beklenen ülkeleri tercih edin derim. verdiğiniz bilgilere göre yorumlarda değişiklik olabilir... :) Finans Yönetim Denetim Kredi Derecelendirme Kurumsal Yönetim Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Danışmanlık |
sekos Yeni Üye Toplam 33 yazı | 21/02/2018 : 10:39:44 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Satış / Pazarlama |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |