Merhaba konik yoneticileri,formunuzda gercekden blogerlere kendilerini tanitma yonunde cok iyi bir firsat veriyor bu hizmetiniz icin size cok tesekkur ediyorum.ben yaklasik 5 yildir kirgizistanda yasiyorum esim kirgiz kirgizistanda ne yapabiliriz derken soyle bir fikir geldi aklimiza kirgizistanda atsutune kımız diyorlar bu kımız insan sagligina cok yararli oldugu kadar hemde verem hastaligi tansiyon yukselmesine karsi dengeleyici kabizlik nefes darligi gibi suanda aklima gelmiyen bir cok ic hastaliga karsi sifali bir at sutu kimiz. kirgizistanda insanlarin bircogu bahar aylarinda 1 ay yaylada yasa**** kimiz icib yayla havasinda spor ve egzersiz yaparak bir aylik surede tedavi oluyorlar eskisinden daha iyi sagliklarina kavusuyorlar bizde bu yayla saglik turizminden ulkemiz insanida faydalansin diye yayla turizmi ve atsutu kımız hakkinda bir blog yazmaya karar verdim ondan dolayi bu yaziyi burda paylasmak istedim.herkese kirgizistandan selamlar sevgiler.at sutu kımız hakkinda oldukca faydalive bilgilendirici makaleleri okuyabilir kirgizistan yaylalarindaki kirgizlarin yasamlari kımızin faydalarini anlatan videolari izleyebilirsiniz.ayrica turkce klevyem olmadigi icin ozur dilerim.
https://atsutunde-mucizesifa.blogspot.com/