Yeni Üye Toplam 17 yazı |
|
fennimuhasebeci Yeni Üye Toplam 17 yazı | 14/11/2017 : 16:27:28 Alıntı
merhaba. her ne kadar aynı coğrafyanın insanı olsak da şu an izmirde yaşamaktayım. bir tarafım iskenderun bir tarafım kahramanmaraş dayanmakta. size bir şey sormak istiyorum. kuyumculukla uğraşıyoruz ve yurt dışından da müşterilerimiz bulunmakta. ancak siz de bilirsiniz ki yurt dışına altın ürünleri kargo ile gönderilmiyor. bunun için illa ihracatçı mı olmamız lazım. 1 parça ürün göndermek için dahi belge mi almamız lazım. bunun prosedürleri nelerdir? yardımcı olursanız sevinirim. iyi çalışmalar. İntihar edecek olsam arkamdakilere son sözüm ilk ölüşüm değil olurdu Yerleşim : Türkiye / Osmaniye | Meslek : Muhasebe |
fennimuhasebeci Yeni Üye Toplam 17 yazı | 15/11/2017 : 00:00:28 Alıntı
İntihar edecek olsam arkamdakilere son sözüm ilk ölüşüm değil olurdu Yerleşim : Türkiye / Osmaniye | Meslek : Muhasebe |
fennimuhasebeci Yeni Üye Toplam 17 yazı | 16/11/2017 : 10:31:42 Alıntı
özel mesaj atmak yerine buraya yazarsanız daha çok sevinirim paylaşım noktası olur en azından belki benim doğru bildiğim yanlışlarda vardır farklı düşünceleri ve farklı yorumları da görebiliriz İntihar edecek olsam arkamdakilere son sözüm ilk ölüşüm değil olurdu Yerleşim : Türkiye / Osmaniye | Meslek : Muhasebe |
behnanoz Üye Toplam 138 yazı | Ben 10 senedir Çin'de yaşıyorum ve Dış ticaret danışmanı/tedarikçi olarak çalışıyorum.Eskiden müşterim çoktu ve işlerim iyi sayılırdı.Türkiye devleti gümrükleri iyice sıkınca ve vergileri arttırınca, 2-3 senedir Türk müşteriler, Çin piyasasına ayak basmaz oldu.Bilmiyorum, diğer ülkeler için de geçerlimi.İhracat olarak ise Çin Türkiye'den mermer alırdı, fakat mermer ihracatında son yıllar da önemli düşüşler oldu. Size sormak istediğim, Türkiye gümrüğünde sorun çıkartmayacak ve vergisi düşük olan ürünler hakkında.Türkiye ye ithal olan düşük vergi ve gümrük mevzuatı sıkı olmayan ürünler hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim. İyi çalışmalar Yerleşim : Çin / Shanghai | Meslek : Ticaret |
fennimuhasebeci Yeni Üye Toplam 17 yazı | 24/11/2017 : 13:15:37 Alıntı
Bursa İzmir ve istanbul'da gümrükçü arkadaşlarım var. bilgi alıp buraya yazacağım. İntihar edecek olsam arkamdakilere son sözüm ilk ölüşüm değil olurdu Yerleşim : Türkiye / Osmaniye | Meslek : Muhasebe |
lacivertmurat Üye Toplam 153 yazı | ilan tarihini gormemisim. gereksiz bilgi olmus !!!!zalimler için yaşasın cehennem!!!!!! enucuzfiber.com/ Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Kamu sektörü |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |