Yeni Üye Toplam 20 yazı |
|
tezgahtar34 Yeni Üye Toplam 18 yazı | 10/09/2017 : 20:19:32 Alıntı
siraç Yerleşim : Türkiye / İstanbul |
mathellon Yeni Üye Toplam 20 yazı | 11/09/2017 : 01:31:20 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Mühendis |
doksan Yeni Üye Toplam 94 yazı | 11/09/2017 : 10:31:02 Alıntı
Kendin mi formulize ettin, hazır mix mi? Unlu mamül özellikle maya üzerine tecrübe var mı? Planladığın bütçe nedir Yerleşim : / Tekirdağ | Meslek : Turizm |
mathellon Yeni Üye Toplam 20 yazı | 11/09/2017 : 11:05:24 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Mühendis |
otocenter Üye Toplam 207 yazı | 11/09/2017 : 15:38:37 Alıntı
Yapilmisi var al sat,Canakkalede berliner diye tatli yapan biri var kontak kur konus al sat derim ,hayirlisi olsun OSKAR IMP EXP ALMANYA Yerleşim : ALMANYA / Wiesbaden | Meslek : İthalat / İhracat |
mathellon Yeni Üye Toplam 20 yazı | 11/09/2017 : 18:53:54 Alıntı
hocam kendi reçetem var zaten neden başkasından alayım ki. benim için sorun olan müşteri potansiyeli . ben büyük düşünüyorum ilerisini düşünüyorum, küçük dükkan açıp orada kalmak istemiyorum. daha çok üretimci olmak istiyorum, toptan satmak istiyorum. kafe tarzı açıp 1 tane müşteri gelsin diye beklemek istemiyorum. ileridede farklı ürünler yapmayı düşünüyordum. kafamda hepsi oluştu aslında . daha çok bu işlerle ilgilenen ben yaparım, müşteri bulurum yada ne bileyim daha önce bu işi yapmış biri de olabilir. unlu mamüller sektörüyle uğraşanda olabilir bu tarz kişilerden yorum bekliyorum daha çok. Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Mühendis |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |