Yeni Üye Toplam 20 yazı |
|
dadas Yeni Üye Toplam 58 yazı | Dadaş Tekstil Yakup Aykaç www.dadastekstil.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Tekstil |
aptulla Yeni Üye Toplam 20 yazı | 04/11/2008 : 14:28:54 Alıntı
evet ama işkur,kariyerim,yenibiriş vb.bunlarınhepsi aynı gibi ben ilk işkur'a 1993 yılında müracat etmiştim hiç haber gelmedi.en son alanyada yeni açılan akdenizCV var onlarda diğerlerinin aynı. ben işverenle iş arayanı daha hızlı karşılaştırmanın yollarını arıyorum mesela flash TV dekine benzer bişey,benim aklıma gelen restaurantcı olduğum için restaurant işi arayanları bir stajyer gibi restaurant ta düşük ücretle çalıştırıp,sabit iş yeri bulana kadar hem eğitim vermek hemde işbulana kadar masraf yapmamasını sağlamak iş bulunduğundada ödenen avans ve işbulmaya harcanan giderlerin iş arayandan ilk aylığında geri alınması. Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Turizm |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |