Yeni Üye Toplam 25 yazı |
|
kartalberker Yeni Üye Toplam 3 yazı | 25/11/2014 : 16:12:28 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Satış / Pazarlama |
mduran Üye Toplam 195 yazı | 25/11/2014 : 17:06:45 Alıntı
TURŞUCU ŞEVO Yerleşim : Türkiye / Muğla | Meslek : Gıda |
araştırmacı34 Yeni Üye Toplam 25 yazı | 25/11/2014 : 19:22:46 Alıntı
Beylikdüzü civarında düşünüyoruz..Etlerin kasaptan değilde çiftlikten alınması daha mantıklı değil mi sizce,daha uygun olur gibi geliyor..Usta olacak elbette bu iş için..Hem ızgara hemde kasap reyonuna..malzemelerin neler olduğu konusunda destek oluşanız sevinirim..2.el bulabilirsem alacağım.. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Öğretmen |
araştırmacı34 Yeni Üye Toplam 25 yazı | 25/11/2014 : 20:57:31 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Öğretmen |
leventbykcam Üye Toplam 109 yazı | 25/11/2014 : 21:47:48 Alıntı
Hijyen belgesini kastediyorsun galiba Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : İthalat / İhracat |
latiftek Yeni Üye Toplam 32 yazı | 25/11/2014 : 23:22:02 Alıntı
Merhaba, öncelikle tam yapmak istediğiniz nedir? Izgara derken kebap yada köfte tarzı mı, yoksa steak-burger mı düşünüyorsunuz? Ünlü bir Steak-Burgercide 2 sene genel koordinatör olarak çalıştım. Bilgim ve tecrubem dahilinde dilim döndüğü kadar cevap vermeye çalışayım. Fakat dediklerim mutlaka doğrudur diye algılamayın, bu tür işlerde her operasyonun farklı prosesleri olabilir. Buna yapmak istediğiniz işin içeriği, yatırım miktarı, işyerinizin metrekaresi v.b gibi unsurlar etkilidir. Öncelikle biz en iyi verimi elleme meşe kömürü ile alıyorduk. Müşteri dönüşleri ve lezzette bunu kanıtlıyordu. Size bir tavsiyem, ete hiç birşey doğalgaz, elektrik v.b, kömür kadar lezzet vermez. Bu yüzden kömürden şaşmayın. Et tedariği işin kolay tarafı önemli olan iyi eti bulabilmek. Fakat siz köfte kebap tarzı bir yer açmayı düşünüyorsanız kıyma ile daha çok alakadar olacağınızdan, sıkıntınız daha az. Et tedarik eden büyük firmalar var, ayrıca yan et ürünleride üretip onlarıda pazarlıyorlar. Siz telefonla siparişi veriyorsunuz, ertesi gün plasiyerle soğuk havanıza eti indirirler. Fakat her zaman et tedariği konusunda farklı alternatifleriniz olsun. Et ürününü hazır alırsanız köfte gibi, karınızdan bir miktar düşecektir elbet. Bana sorarsanız en mantıklısı küçük bir soğuk hava deposu ve küçük bir et hazırlık bölümü yapın. Etinizi karkas halde sipariş edersiniz, siz yada elemanınız bunu kemiksiz yapar kıyma olarak kullanırsınız ayrıca içinde antirikotuda olur bir bütün fitil. Bunu ayrıca değerlendirirsiniz. Diğer düşüncelerim riskli ama bir o kadar da önü açık bir sektör. Eliniz bıçak tutmuyorsa, yada profesyonel bir ızgaracılık geçmişiniz yoksa önce eğitim almadan bu işe girişmeyin. Ben mutfak sanatları akademisinde 4 aylık Profesyonel yiyecek-içecek işletmeciliği sertifika programına gitmiştim. Ne kadar faydalı olduğu tartışılır ama size en azından bir vizyon katar. Eliniz bıçak tutmuyor ve ızgaracılıktan anlamıyorsanız yani başkasının eline bakacaksanız işiniz zor. Küçük bir yer diye tarif ettiğiniz için bu yorumu yaptım. Siz herşeyi süper yaparsınız ama elemanınız servis sırasında ter kokarsa işiniz biter. Öte yandan türk insanı lezzetli bir şeyler yediğinde, arkadaşlarına " gelin yeni bir yer keşfettim sizi oraya ***üreyim" demeyide severler. Selamlar. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Satış / Pazarlama |
latiftek Yeni Üye Toplam 32 yazı | 25/11/2014 : 23:31:58 Alıntı
Baca en önemli faktörlerden biri, çıkacak dumanın eğer etrafta mesken varsa rahatsız etmemesi lazım. Şikayet durumunda yetkili merciler genellikle semt sakinlerinden yana olurlar ve canınızı iyice sıkabilirler. En başta yaptırırken bir miktar fazla ödemeyi göze alıp sulu sistem baca yaptırabilirsiniz. Bunlar dumanı önlediğini iddaa eden sistemlerdir ve direk çıkılan bacalara göre maliyetlidir. Fakat kendi görüşüm, bence bir işe yaramıyorlar. Ama bu sistemi yakın zamanda zorunlu kılacaklar. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Satış / Pazarlama |
kartalberker Yeni Üye Toplam 3 yazı | 26/11/2014 : 11:15:12 Alıntı
önecelikle işyeri açma ruhsatı,tarım ve gıda müdürlüğü işyeri belgesi size yeterli olacaktır..her hangi bir sertifika gereksinim duyulmaz...başta yazdığım gibi en önemlisi açmayı düşündüğünüz mekanın baca sorununun olması ÖNEMLİ..diğer gereçlere gelince..demirbaş dediğimiz masa,sandelye,servis takımı,tezgah buzdolabı,ızgara,ızgara üzeri davlunbaz gibi ana temeller vardır...isterseniz beylikdüzünde oturmaktayım bu konuyla ilgili size yüzyüze konuşarak yardımcı olabilirim...kolay gelsin.ismim barış berker cep 0 5454855432 Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Satış / Pazarlama |
araştırmacı34 Yeni Üye Toplam 25 yazı | 26/11/2014 : 16:44:54 Alıntı
Arkadaşlar iyi niyetiniz ve yardımsever yaklaşımlarınız için çok teşekkür ederim..Araştırmalarımız devam ediyor,Barış kardeşim inşallah görüşmek nasip olur..Hepinize teşekkür ederim..Bu işi yapmayı becerebilirsem burada paylaşmak isterim..Hayırlı günler Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Öğretmen |
arman Yeni Üye Toplam 38 yazı | 05/12/2014 : 01:40:54 Alıntı
Biz Bulgaristan'dan getirttiğimiz mangalları kullanıyoruz. Önceden 200 liralık elektrikli bir mangal kullanıyorduk ama termostatlı değildi, o yüzden usta ürünün içindeki ekmek miktarıyla sürekli oyna**** ayarlıyordu. Daha sonra 1000 liraya aynı ürünün termostatlı ve otamatik dereceli olanını aldık. Şu an çok memnunuz. Kömür mangalından çok daha işlevsel ve Türkiye'de satılan kötü elektrikli ızgaralar gibi değil, çok kuvvetli. Yerleşim : Türkiye / Bs | Meslek : Esnaf |
gurmemm Yeni Üye Toplam 10 yazı | 01/01/2015 : 20:22:32 Alıntı
ben su an özel bi kolejde öğretmen olarak çalışıyorum senelerdir beylikdüzünde aynı şekilde ızgara uzerine bişeyler yapılabilir mi dıye düsünüp duruyorum ama bilgi birikimi cesaret ve sermaye gerekli....semt olarak inanılmaz gelişiyor,dükkan kiraları çok uçuk.... Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Öğretmen |
erm_123 Yeni Üye Toplam 14 yazı | 12/05/2017 : 00:27:48 Alıntı
Şarküteri katagorisin de alım yapcaksanız Trakya sucuklarının pazarlamasını yapmaktayız. Toptan fiyatımız 30 TL. ELİMİZDE SOYA KAVURMASİDA BULANMAKTADİR KG FİYATİMİZ 30 TL. e.r.m Yerleşim : Türkiye / Kırlareli | Meslek : Gıda |
Bceb Yeni Üye Toplam 46 yazı | 02/02/2018 : 03:09:01 Alıntı
yurtdisina gonderiminiz olur mu?
Yerleşim : Meksika / Df | Meslek : Satış / Pazarlama |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |