Dürüm Ekmeği Yardımı - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla


    Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

Dürüm Ekmeği Yardımı


feritselcuk
Yeni Üye

Toplam 89 yazı
27/02/2012 :  02:32:26 Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı


merhaba arkadaşlar allah nasip ederse 1 hafta içinde tavuk döner üzerine bir yer kuruyorum bu işlerdeki araştırmalarımda edindiğim en önemli konu ekmeğin iyi olması gerekmekte. dürüm ekmeğini ne şekilde yaptırmalıyım özel bir maya tarifi varmıdır? lezzetli ekmek konusunda yol gösterebilirmisiniz

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Esnaf
dikoryan
Üye

Toplam 192 yazı
27/02/2012 :  09:37:36  Alıntı
Sakarya ilini bir araştır ordaki tavuk dürüm ekmekleri çok lezzetli idi.
Uzman, dar bir alanda yapılabiliecek tüm hataları yapmış olan insandır...

Yerleşim : Türkiye / Samsun  |  Meslek : Diğer
enverrifat
Yeni Üye

Toplam 36 yazı
27/02/2012 :  11:01:58 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Benim fikrim tombik denilen pide içinde versen daha makbül ve daha görsel ayrıca. dürüm yapacagın lavaşı ise tarfi falan niye ugrasıyosunuz? Hazır satıyolar. İnernette ararsanız birsürü firma üretiyo sonucta.
Saygılar

Yerleşim : Birleşik Arap Emirlikleri / Dubai  |  Meslek : Turizm
feritselcuk
Yeni Üye

Toplam 89 yazı
27/02/2012 :  16:59:15  Alıntı


enverfirat tarifi ile uğraşmıyor dürüm dediğim zaten yarım ekmek die tabir ettiğimiz ekmek yani sandviç tipi benim sorum lezzetli ekmek sırları

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Esnaf
UmT
Üye

Toplam 173 yazı
27/02/2012 :  17:19:36  Alıntı
ankara da özel diye bi yer var gobitte yapıyo döneri kendi yapıyo gobitinide içinede salata ezme soğan koyuyo çokta güzel gidiyo..ekmeğin lezzetlisi ona göre pahalı olur tavuk döner de ucuz olmak zorunda yicek adam belli yaptır bi fırına sandviç ekmek tavuk dönerini de servis ederken dönerin ocağında ısıt bastır ohh mis.
Umut Karagöz

Yerleşim : Türkiye / Ankara  |  Meslek : Öğrenci
enverrifat
Yeni Üye

Toplam 36 yazı
28/02/2012 :  00:56:06 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
un su yag tuz maya ekmegin başka bir açıklaması yok. fazla kasmanızında manası yok. ama illa ben ekmegimle fark yaratıcam diyosanız, italyan ekmeklerini bir araştırın derim.

kullanacagınız unun kalitesi ve cinsi, mayanın oranı ve ekmegin yogrulması dinlenmesi şekillendirilmesi pişirilmesi hepsi ayrı özveri ve ustalık grektirir.

Tarif bulacaksınız, deniyeceksiniz. olmadı bidaha olmadı bidaha deniyceksiniz.

ünlü bir bilim adamı demişki; buldugum herhangi birşey tesadüf eseri degil, uzun çalışmalarımın sonucudur.

ama ben hala tombik denilen pidelerin arasında satılan dönerleri daha çekici ve daha pratik buluyorum. Az mayalı pofidik pideler!
Saygılar

Yerleşim : Birleşik Arap Emirlikleri / Dubai  |  Meslek : Turizm
KIRSEHIRLI__
Yeni Üye

Toplam 64 yazı
28/02/2012 :  16:34:59  Alıntı
ekmegin icine sogan koy bizim burda var
degisik seyle cok

Yerleşim : ALMANYA / Frankfurt  |  Meslek : Diğer
 

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

  • Yeni yazılar gönderebilir,
  • Varolan yazılara yorum yapabilir,
  • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.


 

3.56 saniye.
19:02:18, 26 Aralık 2024, Perşembe

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2024 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım